Op de vooravond van de lancering van het nieuw e-procurement platform, organiseert Geerts/ Denayer een open opleiding e-procurement, in haar kantoren te Antwerpen.

Schrijf je hier in via onze inschrijvingsformulier.

Wat?

Onze opleiding e-procurement is gericht op aankopers die opdrachten publiceren en/of offertes openen op het e-procurement platform.

De opleiding e-procurement verloopt interactief. Docent en cursisten doorlopen samen alle functies van het platform en ofenen verschillende scenario’s: een opdracht publiceren, offertes openen, enz.

Elke cursist volgt de opleiding op zijn eigen computer.

Wanneer?

Donderdag, 31 augustus 2023, 9u30 tot 16u30. Middagpauze van 12u30 tot 13u30. Onthaal vanaf 9u15.

Waar?

Kantoor Geerts/ Denayer advocaten, Antwerpen, Mundo-A, Turnhoutsebaan 139-a, 2140 Antwerpen.

Tips voor bereikbaarheid op geertsdenayer.be

Prijs

450 euro, excl. BTW pp. Inclusief verzorgde broodjeslunch, dranken en versnaperingen.

Praktisch

U volgt de opleiding samen met de lesgever op uw eigen laptop. Vergeet uw laptop dus niet!

Om deel te nemen aan de opleiding, moet u kunnen inloggen op het nieuwe demo e-procurement platform met OFWEL: een eigen kaartlezer (die u aansluit op uw laptop) met uw elektronische identiteitskaart (e-ID) en de bijhorende pincode, OFWEL: een smartphone met Itsme app.

Logt u in met Itsme? Test vooraf of u kan aanmelden op het huidige / oude e-procurement platform, uw home bank of eender welke andere toepassing die werkt via Itsme login.

Logt u in met uw e-ID? Zo test u of alles werkt. Plaats uw e-ID in de kaartlezer en surf naar https://iamapps.belgium.be/.

Inschrijven

Schrijf je hier in via onze inschrijvingsformulier.